Nabór na stanowisko Specjalisty/Głównego Specjalisty w Zespole ds. księgowych i kadrowych w Stowarzyszeniu Metropolia Krakowska (SMK)

Stowarzyszenie Metropolia Krakowska (SMK) poszukuje Specjalisty/Głównego Specjalisty w Zespole ds. księgowych i kadrowych!

Termin naboru został wydłużony do 6.05.2024 r.

Jeśli interesują Cię zagadnienia związane z księgowością, kadrami i finansami, koordynacja współpracy z partnerami to Twoje naturalne środowisko, w dodatku czujesz, że dokładność i skrupulatność są Twoimi mocnymi stronami oraz chcesz się rozwijać realizując nieszablonowe zadania, to ta oferta jest dla Ciebie!

Zapoznaj się z pełnym ogłoszeniem na stronie internetowej SMK: https://metropoliakrakowska.pl/aktualnosci-szczegoly/aktualizacja-nabor-nr-232024-na-wolne-stanowisko-pracy-specjalistaka-glownya-specjalistaka-w-zespole-ds-ksiegowych-i-kadrowych_J7LGQCU2EeyzDrS3xsdz.

Masz pytania lub wątpliwości? Nie krępuj się - skontaktuj się bezpośrednio z naszymi koleżanki i kolegami z Biura SMK: https://metropoliakrakowska.pl/kontakt-_-pp9.

Zachęcamy do dołączenia do #teamSMK!