Modernizacja budynku Urzędu Gminy i budowa parkingu

  • Drukuj zawartość bieżącej strony
  • Zapisz tekst bieżącej strony do PDF

W okresie trzech lat wykonano szereg prac remontowym we wspólnym budynku w którym jest siedziba Urzędu Gminy i Przedszkola Samorządowe w Wawrzeńczycach, zmieniło się również jego otoczenie tego obiektu.

Najpierw w 2009 r. otwarty i oddany został do użytkowania nowoczesny plac zabaw co kosztowało 70 000 zł. W tym samym roku wymieniono okna w budynku, wykonano nowe ogrodzenie, kanalizację deszczową i wybudowano nowy parking z kostki brukowej. Wartość wykonanych prac zamknęła się kwotą ponad 172 000 zł. 
W 2011 r. na obiekcie wykonano termomodernizację za kwotę 335 130 zł. na którą gmina pozyskała preferencyjną pożyczkę w wysokości 185 146 zł. z Wojewódzkiego Funduszu Ochrony Środowiska i Gospodarki Wodnej w Krakowie. 

Galeria

  • Powiększ zdjęcie
  • Powiększ zdjęcie
  • Powiększ zdjęcie
  • Powiększ zdjęcie
  • Powiększ zdjęcie

Rozwiń Metryka

Podmiot udostępniający informację:
Data utworzenia:0000-00-00
Data publikacji:0000-00-00
Osoba sporządzająca dokument:
Osoba wprowadzająca dokument:
Liczba odwiedzin:2786